Complexitatea stiintei numita Astronomie, ce include multe alte subramuri, necesita documentare si cunostiinte ce depasesc cu mult posibilitatile de prezentare intr-o pagina web.


Pentru om, Universul a reprezentat si reprezinta sursa de inspiratie si suport religios; singura viziune a omului in care "EUL" este raportat atat la prezent cat si la viitorul in care el, "EUL" biologic ,nu va mai exista.

Din punctul meu de vedere,religia, indiferent de forma si continutul ei ,nu poate avea decat un rol de respect fata de    "PUTEREA COSMICA"   (Dumnezeu, Allah, Budda etc) neexistind nici o alta relatie mai presus de celelalte fiinte vii de pe Terra.


Omul are o valoare bine definita intr-o ecuatie in care fiecare fiinta vie ,fiecare element natural ( apa,aer,sol ), isi are propria valoare ce face parte din aceeasi ecuatie ( ECOSISTEM ). Distrugerea unui element creeaza o eroare a acestei ecuatii, cu distrugerea in final a adevaratei legaturi       intre noi si   PUTEREA COSMICA.  


In mod tragic peformantele tehnologice ale omenirii au creat cele mai distrugatoare efecte la nivel global iar in raport cu Mama Natura, specia HOMO SAPIENS a devenit cea mai distrugatoare specie din cate au existat.


Omul este construit cu aceleasi elemente ca si tot ce reprezinta viata pe TERRA. Ignorarea originii si compozitiei biologice comune reprezinta o mare eroare. Solutia: "Legi universal valabile de protectie a mediului".
Eu cred ca viata sub forma biologica, a fost creata de   "PUTEREA COSMICA"   indiferent unde ar mai fi ea in Univers, pentru a fi folosita ca interfata intre ce exista si capacitatea senzoriala de a percepe si interpreta sub multiple forme materia, spatiul si timpul.


INAPOI