GRUPELE DE SANGE
A (2) Este grupa de sange a celor ARMONICI, acestia sunt hipersensibili, se dezvolta si se implinesc in masura in care se gasesc in acord afectiv cu mediul in care traiesc.
0 (1) Este grupa de sange a celor MELODICI, foarte favorizati, se adapteaza cu usurinta pretutindeni.
B (3) Este grupa de sange a celor RITMICI,perseverenti, si sunt capabili sa isi urmeze drumul fara sa sufere prea mult din pricina loviturilor vietii.
AB (4) Este grupa celor COPLESITI, nelinistiti,instabili,sunteti un amestec al celorlalte trei grupe de sange intotdeauna imprevizibili.Pe planul aptitudinilor sunteti foarte dotati,dar adesea instabili.

========================================================================

A (2) Nu va simtiti bine oriunde si cu oricine.Alegeti, aveti preferinte.Uneori sunteti foarte vulnerabili.Aveti nevoie sa fiti calmati,incurajati.Sunteti extrem de sensibili intru-un cuvant armonic.Sunteti un pasionat care foarte usor pierde masura.Tot ce tine de sensibilitate capata la dvs.o importanta primordiala.Sunteti inegali in munca. Treceti prin faze succesive ce merg de la exaltare la pesimismul cel mai mare.Va place ceea ce este neasteptat si sunteti capabili de iubiri fulgeratoare.Meserii pentru A: scriitor,cercetator,ceasornicar,muncitor calificat,arhitect.
B (3)Sunteti un ritmic.Inzestrat pentru actiune dispretuiti slabiciunile de caracter,nu sunteti nici timid,nici retinut.Ramaneti insensibil la influentele din afara.Principalele dvs. calitati sunt:tenacitatea,perseverenta,stabilitatea.Copii cu grupa "B" sunt seriosi,lucizi,rezonabili.Sunteti usor intransigent si aveti tendinta sa nu vedeti decat punctul dvs.de vedere.Iubiti ordinea ,metoda,organizarea. in prietenie sunteti foarte statornic. Meserii pentru "B" militar,doctor.etc.
0 (1) Sunteti deci melodic.Remarcabil adaptat vietii,sunteti facut pentru activitati variate,pentru contacte neancetate cu altii. Va intereseaza calatoriile experientele.Sunteti optimist si mai mult sentimental decat sensibil, va place sa vorbiti. Sunteti bun si tolerant ,poate putin prea sensibil la onoruri. Curiozitatea e mereu treaza .Va place lupta.Va daruiti cu totul momentului prezent,risipindu-va fara rezerve.Cu o inteligenta practicasi populara. Meserii: diplomat,avocat,sofer taxi,pilot,hotelier,ziarist.
AB (4) Suntetide tipul complex.Dintre cele patru tipuri de temperament aveti pe cel mai bogat,fiindca aveti avantajele celorlalte trei grupe de sange, dar in acelasi timp sunteti victima incompatibilitati lor.Sunteti facut din contradictii. Psihologic sunteti avid de tot: actiune,cunoastere,bunuri.Ramaneti insa singur si melancolia va pandeste.Lipsa de actiune va indispune.Nu sunteti nicidata asa de fericit,ca atunci cand aveti cu ce va umple timplu din belsug.Comportamentul dvs. este intodeauna imprevizibil. Pe planul aptitudinilor sunteti foarte dotat,dar adesea instabil.Meserii pentru AB (4) inginer,muzician,electrician,chimist.

INAPOI