Una din particularitatile experientei senzoriale a omului, consta in faptul ca ea este legata de gandire.   Omul observa fenomenele din natura si din societate folosind anumite notiuni, conducandu-se dupa anumite teorii.   Nici o teorie nu poate fi considerata justa daca ea contrazice faptele.   

Un proverb danez spune ca:   Unii oameni sant ca orologiile, care arata o ora si suna alta.   

INFORMATIA este unealta tuturor posibilitatilor si in acelasi timp arma perfecta, prin controlul asupra victimei si nu a distrugerii ei.

O informatie reala (ce reprezinta ceva), pozitiv sau negativ, ca valoare poate fii mascata cu "INFORMATII FANTOMA", informatii ce au rol de a creea o iluzie, in raport cu esenta reala a mesajului informational.           Acest "BALAST" informational, reprezinta intotdeauna un procentaj mai mare in informatie (ABUREALA,GOGOSI etc.) decat esenta informatiei reale .         

Tehnica nu este noua si nici inventata de oameni, ea a reprezentat si reprezinta un mod natural, de     BLUF,    in fata unui pericol, iar in cazul omului, reprezinta pericolul de a se demasca fata de INTENTIILE sau POSIBILITATILE pe care le are sau nu le are in realitate.

Eu spun ca este un cosmar al destinului, sa traiesti intr-un context in care la scara foarte mare se percepe     BALASTUL     informatiei si nu esenta ei.

INAPOI INAINTE