Black Holes


Exista o foarte mare ordine in Univers prin cel putin 4 legi fundamentale ale materiei substanta si camp. Exista multa Materie Neagra (22%) si Energie Neagra (74%). Exista un spatiu de aproximativ 15 miliarde de ani lumina si toate aceste date se refera doar la Universul vizibil. Astfel, dupa parerea mea, este foarte putin probabil ca totul ( materia, spatiul si timpul ) sa provina de la o reactie cu caracteristici exclusive a materiei cunoscute ( vezi formula E=mc la puterea a doua ) care in Universul vizibil ocupa doar 4%.
Daca procentele mentionate se refera la materia si spatiul vizibil,Timpul l-as defini astfel :

Timpul nu este o realitate cu caracter fizic ( palpabil ).
Spatiul si Timpul sunt doua entitati diferite , intrucat in Spatiul ( dimensiunea ) in care nu exista materie pentru a crea EVENIMENT DE REFERINTA, nu exista Timp.
Spatiul si Timpul au devenit unitare o data cu formarea materiei.
O data cu formarea Materiei Cunoscute ( substanta si camp ) starea de echilibru perfect a Energiei Pure la dimensiuni infinite ( Universul ) s-a intrerupt.Datorita materiei aparute ( efect al Energiei Pure ) dimensiunile Spatiu si Timp au devenit unitare.
P.S
Einstein cand se refera la Spatiu-Timp avea in vedere toate dimensiunile.


Teoria numita si Big Bang, presupune ca acum aproximativ 15 miliarde de ani a explodat un "superatom" care a generat materia, spatiul si o data cu ele, notiunea de timp. Eu cred ca materia cunoscuta reprezinta doar un efect al unui proces evolutiv posibil ciclic al Universului. Se pare ca Materia Neagra interactioneaza doar gravitational cu materia cunoscuta si cum in natura NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR, este posibil ca Materia Neagra si Energia Neagra sa aiba un rol ASEMANATOR al unui catalizator in evolutia materiei substanta si a materiei camp din Univers.

Concluzie:

Timpul fara Materia Cunoscuta ( substanta si camp ) inceteaza sa mai existe = sfarsitul unui ciclu.